06 December 2011

Punya Nak Tunjuk Kuasa

Salam Blogger ♥♥♥

Nie cite fiq keluarkan balik versi fiq sendiri selepas diceritakan oleh my luvly wife la...(orkedputeh86)..

Tanggal 5 Disember 2011...Jam 9.45 lebih² dekat² pukui 10 malam dah...masa 2 Orked lepas anta fiq balik ke tempat fiq berkhidmat kat kawasan utara nie..fiq balik naik bas je..(jimat la kononnye...)

Dia kena tahan dengan Jejaka Perasan Jambu (JPJ)...Time 2 ade rodblock...so cam besa la..mintak IC n LESEN..(JPJ leh amek ke IC orang biasa..Kalau POLIS n ARMY boleh la)...Tetiba Mat J nie suwuh Orked berenti tepi...siap pesan (berenti depan sikit cik..tapi jangan jauh² sgt)...so...Orked pun park kete Black Ironhide kesayangan dia kt depan..Datang Mat J nie usha habis kete Orked..Nak kata RARE sangat tak la..Standart Pekak xbuat ape pon..Makeup sikit² je..puas tenung Ironhide, Mat J nie tak puas hati lagi...suwuh plak Orked bukak bonet depan..(bukak enjen la..)..Ape kes plak sampai nak tengok enjen kete nie...Mat J tanya Orked.." Kete nie sape punya"...Kete saya la Orked jawab dengan kondifennye... " Sape buat kete nie" Mat J tanya lagi..(banyak sungguh soklan dia)..Memey beli² dah siap makeup Orked lantas menjawab...Mat J tengok enjen..sambil dok menghidu sesuatu..(gaya macam natang yang dok hidu selalu tue..)..." Macam bau minyak leaking je.." Mat J membuat spekulasi xtentu arah..." Dah sebelah nie loji Minyak SHELL..Mesti la bau minyak " konfiden gile Orked balas..Bagai terkena batang idung sendiri si Mat J buat² cover muka malu & tak bersalah...Mat J bagi LESEN & IC Orked balek..siap bagi pesanan kononye berkhemah la sgt (padahal nak cover kena pangkah tadi) " Drive elok² ye..."

Kenape Mat J buat cam 2..(bukan sebab fiq cemburu or what)...Ape MOTIF sebenarnye..

Ps : Sape yang rasa dia 2 Jejaka Perasan Jambu..Cite ini bukan semua Mat J cam dia yang kat atas 2..Segelintir saja..




Sekadar berkongsi..ADIOS

2 comments:

En. Kronik said...

haha.. siap ada nama penuh tu.. Jejaka perasan jambu!!!

Ayumi_Sakura said...

huh!!! baru tingat nk bt entry ni..dah kna ciplak.....