27 December 2011

Kerana 20 Minit Di Titi Hayun

Salam Blogger Semua ♥♥♥

Hari nie Fiq xmau cite banyak (cos xtau nak taip ape dah)
Just nak repost balik entry blog kegemaran Fiq
Nie kisah percintaan Fiq & Ayumi
So...ENJOY
 
Hye Allz!!!

Sudah sekian lama xupdate blog. Hari ni baru tergerak hati nk menulis.
Happy n dalam mood yang still kabur... Why???
believe it or not... Me myself my Luvly Chubby husband have been married for 1 year...

11-12-2010
Tarikh keramat aku di ijab kabul dengan lelaki pilihan hati
ceh!!! Jiwang Gila!!!

11-12-2011
Genap Setahun...
wah...terasa cepat sangat masa berlalu


Pic ni kitaorg ambik masa sehari selepas knduri sebelah perempuan (aku lah tu)
kebetulan Kelab kereta yg aku join Keicarmania.com buat konvoi ke Titi Hayun, Kedah 
banyak kenangan tempat tu  
hehehe...malu nk cerita
Akceli, tu lah tempat 1st si aku dan si dia berjumpa setelah sekian lama hanya ber"msg" sahaja
xdala hengen sangat nak buat tempat tu sebagai tempat sejarah
Cuma dah time tu UiTM tempat aku study buat aktiviti dekat sana
program antara senior dgn junior fakulti aku
then aku plak as a fasilitor
so..bebas la sikit untuk lari g dating jap

First time jumpa di situ 
Afiq Muzaffar hadiahkan aku seutas rantai silver
kami berjumpa xlama memandangkan aku ada tugas
tapi aku solute pada dia
dari Jitra datang utk bertemu aku di Yan hanya untuk 20 minit
berbaloikah???
 
Walaupun pada mulanya niat aku hanya utk main-main tapi takdir Allah SWT telah menjodohkan kami sebagai suami isteri yg sah dengan sekali lafaz 


Tapi kawan-kawan aku di tempat keja semua xpecaya aku dah kawin
hahahaha......
Nak kena tunjuk surat nikah kot....




Latest!!!  

P/S:  Aku rasa hubby aku mesti kata 20 minit tu memang amat berbaloi!!!
 
 
Fiq sentiasa berdoa agar bahtera yang kami bina bersama hingga ke akhir hayat kami...

3 comments:

En. Kronik said...

pergh.. 20 min ja? lu mang pro la bro! hehehe.. guwa tunggu lu set outing nih! hehehe..

Afiq Muzaffar said...

no hal..nanti kita outing sama²...model dah kompom ade..kahkah

duan said...

20min? xksh la jnji ia merupakan titik sejarah kn..=)