24 September 2014

Nazmi | Syafirah Wedding Day












17 September 2014

Usiamu Kini 1 Tahun


04 September 2014 genap 1tahun puteri kesayanganku Anis Zahra Nasyithah Mohd Afiq. Kini dia semakin membesar dengan sempurna kasih sayang serta belaian ibu & ayah. Moga Zahra menjadi anak yang solehah pabila besar nanti

Aku belanje sikit trip jalan-jalan sambut birthday Zahra












10 September 2014

Gegelang Pandora Silver...



Salam Sejahtera...
Rasanya hampir 120hari blog ni dah berdebu. Atas kesibukan tugasan kerja dan hal² lain. Yang penting kurang mood nak update. Itu ja punca utama.

Hari ni aku nak kasi tengok kepada peminat² gelang Pandora koleksi yang aku dapat.. Aku just membantu isteri & adik dia meniaga. So...take a look first




Yang ni pattern half Pandora



Yang ni full Pandora


Kita nak cite banyak pon bukan nak tau sangat.. So for any detail please PM/SMS/WhatsApp pada 0194446125 (Sha). Rage Price RM90-RM140. Meterial silver. Aku pegang memang berat jugak la..



17 May 2014

Terima Kasih Cikgu


TERIMA KASIH CIKGU....

Ayat yang selalu kita ucapkan bila habis waktu pembelajaran semasa kita di zaman persekolahan dahulu...Setiap 16 Mei, seluruh negara meraikan Hari Guru dan semua sekolah mengadakan majlis sambutan pada hari itu...

Pada 16 Mei 2014 nie Fiq ditugaskan untuk membuat rakaman sambutan so ade la sikit gelegat cikgu-cikgu ni yang menarik minat Fiq





Nie semua cikgu-cikgu dari SK Sena, Perlis..Cukup Sempoi la cikgu..mintak pose terus buat..serius nampak macam budak-budak sekolah menengah...

THANKS CIKGU....

04 May 2014

08 April 2014

3years

Diam tak diam afiqlensaku ni dah 3 tahun..walaupon tak konsisten dengan post-post macam blogger lain tapi bagi fiq cukup la sekadar hobi. Hanya ade 56 follower dalam blog ni. Erm...okmla dari takde langsong.

So hari ni, fiq nk up fav pic

18 March 2014

#PRAYFORMH370

Seluruh dunia sedang menantikan misteri kehilangan MH370. Walau apa pun kesudahan misteri ini, setiap manusia masih menaruh harapan & mendoakan yang terbaik untuk MH370

Hari ni fiq nak show. Antara art yang menarik minat mata fiq. Cukup nice and menyentuh jiwa..





#PRAYFORMH370

27 February 2014

Anis Zahra Nashithah Mohd Afiq

Sejak² aku jadi ayah nie memang dah tak da masa nak update blog.. Dah bersepah.. Berabuk.. Segalanya ada bahasa.. So hari ni aku nak up sekali gambaq anak aku.. Setelah berkahwin hampir 3 tahun.. Akhirnya Allah hadiahkan aku dgn wife baby yg chumel sangat.. Chumel macam ayah dia...